Verzuimbegeleiding in Tilburg

Home | Verzuimbegeleiding Tilburg

Je schakelt Wajong Talenten uit IJsselmuiden in voor de beste verzuimbegeleiding in Tilburg. Wij hebben door het gehele land consulenten werkzaam die bedrijven ondersteuning bieden. Goede verzuimbegeleiding is namelijk niet alleen noodzakelijk op het moment dat er een werknemer ziek is, het draagt ook bij aan het voorkomen van (langdurige) ziekte.

Goede verzuimbegeleiding is niet alleen voordelig voor een werkgever

Zodra een werknemer ziek is, kost dit geld. Volgens de wet moet de werknemer namelijk doorbetaald worden. Hierdoor is het van belang dat ieder bedrijf een goede verzuimbegeleiding aanbiedt. De verzuimbegeleiding die wij aanbieden in Tilburg bevat meer dan het verwerken van de ziekmelding. Wij zorgen ervoor dat de werknemer een afspraak krijgt bij de arboarts en aan de hand van die bevindingen een vervolgtraject krijgt aangeboden. In de tussentijd wordt je als werkgever volledig ontzorgt. Je kan als werkgever gebruik maken van onze detachering en een passende vervanger krijgen in de tijd dat de werknemer afwezig is. Naast de zorg voor de zieke werknemers, bieden wij ook werkbegeleiding aan om nieuwe verzuimmeldingen te voorkomen. Hierdoor profiteren jouw werknemers van goede omstandigheden.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Ga met ons in gesprek

Is er sprake van veel verzuim binnen jouw bedrijf in Tilburg en wil je hulp door middel van verzuimbegeleiding? Onze organisatie staat voor je klaar. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar 038 45 38 600 of laat je gegevens achter via ons contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.