Werkgevers

Home | Werkgevers

Om zoveel mogelijk mensen met een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak aan het werk te helpen, zijn wij altijd op zoek naar sociale werkgevers die ervoor open staan om een werkzoekende uit de doelgroep een kans te bieden binnen hun organisatie.

De redenen om iemand met een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak in dienst te nemen kunnen divers zijn.

Kosteloos een vacature melden

Wanneer u besluit iemand uit de doelgroep in dienst te nemen, biedt Wajong Talenten u de helpende hand. Zo kunt u bij ons kosteloos een vacature melden.

Wanneer u een vacature meldt, neemt 1 van onze jobccoaches contact met u op, om te bespreken wat u precies zoekt in een nieuwe werknemer. Daarna zal de vacature worden uitgezet op de verschillende wervingskanalen en natuurlijk zullen we ook kijken in ons eigen cv-bestand, om zo de juiste kandidaat voor uw vacature te vinden.

Wanneer er een aantal kandidaten gevonden zijn, bespreken wij met u met welke kandidaat, of kandidaten u in gesprek wilt. Tijdens de sollicitatiegesprekken worden de kandidaten begeleid door een jobcoach van Wajong Talenten, om zich zo goed mogelijk aan u te presenteren. Verder kan de jobcoach helpen om de uiteindelijke plaatsing van uw nieuwe werknemer zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Daarnaast kan de jobcoach u ook adviseren over voorzieningen op de werkplek, wanneer dit nodig is.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Detachering: wel een werknemer, maar geen juridisch werkgeverschap

Heeft u wel plaats voor iemand uit de doelgroep, maar bent u juridisch liever geen werkgever? Dan is detachering wellicht een optie voor u.
Wanneer u gebruik maakt voor detachering, komt uw werknemer in dienst van het detacheringsbureau.
Als u  gebruik maakt van detachering dan worden zowel de werving -en selectie, als het administratieve proces rond de indiensttreding van de werknemer overgenomen.