Over ons

Home | Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Wajong Talenten, een organisatie die werkgevers en werkzoekenden met een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak met elkaar in contact brengt. Hierbij zijn talenten belangrijker dan beperkingen! Ons deskundige team bestaat momenteel uit 45 jobcoaches, door het hele land!

Wat doen wij?

Bij Wajong Talenten staat een persoonlijke en talentgerichte aanpak centraal staan. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen talenten en komt in een specifieke baan het best tot zijn recht. Maar niet alleen het vinden, ook het behouden van een baan is belangrijk. Daarom biedt Wajong Talenten ook jobcoaching op de werkplek.

Wajong Talenten wil zo veel mogelijk mensen met een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak aan het werk helpen. Dat kunnen wij niet zonder sociale werkgevers die bereid zijn om iemand uit de doelgroep een kans te geven binnen hun organisatie. Daarom is Wajong Talenten er ook voor werkgevers. Zo vindt u bij ons informatie en kunt u als werkgever bijvoorbeeld kosteloos een vacature melden.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!