Werkzoekenden

Home | Werkzoekenden

Je hebt een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak en wilt graag aan het werk. Dan ben je bij Wajong Talenten aan het goede adres! We hebben leuke vacatures voor je.

Maar niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om zelf een baan te vinden en te behouden. Daarom hebben we niet alleen veel vacatures, maar bieden we ook begeleiding bij de zoektocht naar werk en op de werkplek in de vorm van jobcoaching.

Jobcoaching

Met een jobcoach van Wajong Talenten sta je er niet alleen voor! De jobcoach kan je ondersteunen op verschillende vlakken, zoals in de communicatie tussen jou en je werkgever, of bijvoorbeeld bij het aanvragen van voorzieningen. Jobcoaching via Wajong Talenten is altijd maatwerk en wordt dus afgestemd op jouw situatie.

En wat nu als je wel wilt werken, maar een betaalde baan om allerlei redenen nog niet mogelijk is? Dan is een re-integratietraject misschien een goede eerste stap voor jou!

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Re-integratie

Tijdens een re-integratietraject maak je een eerste stap op de arbeidsmarkt. Ook dit doe je niet alleen. Samen met de jobcoach/re-integratieconsulent en jouw consulent van het UWV of de gemeente bepaal je welk traject voor jou geschikt is.

Daarna wordt er een re-integratieplan opgesteld en dit voeren jullie dan samen uit. De re-integratietrajecten worden uitgevoerd onder de naam Zorg om Werk.