Detachering

Home | Werkgevers | Detachering

Wat is detachering en hoe werkt het?

Bij detachering huurt een bedrijf personeel in via een detacheringsbureau. De werknemer komt dan niet in dienst bij het bedrijf, maar bij het detacheringsbureau.
Het juridisch werkgeverschap wordt hiermee dan ook uit handen gegeven, dit kan een hoop administratie schelen!

Detachering: welke taken worden overgenomen?

Als er door een bedrijf gebruik wordt gemaakt van detachering dan worden zowel de werving -en selectie, als het administratieve proces rond de indiensttreding van de werknemer overgenomen. Zoals het opstellen van contracten, betalen van loon, maar bijvoorbeeld ook een ziekmelding van een werknemer en eventuele re-integratie bij ziekte.

Alle voordelen van detachering op een rijtje:

  • U bent juridisch geen werkgever.
  • Vooraf zekerheid over de loonkosten.
  • Veel minder administratie.
  • Eventuele financiĆ«le voordelen behorend bij het in dienst nemen van iemand met een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak worden verwerkt in het tarief.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Detachering iets voor uw bedrijf?

Heeft u plaats voor iemand met een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak binnen uw bedrijf, maar wilt u juridisch liever geen werkgever zijn? Dan is detachering misschien een optie voor u!
Neem gerust contact op, wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden!