Werkbegeleiding bij een Wajong

Home | Werkbegeleiding Wajong

Wajong Talenten uit IJsselmuiden biedt werkbegeleiding aan jou op het moment dat je een Wajong krijgt of een Indicatie banenafspraak hebt. Samen met een loopbaanconsulent gaan wij kijken wat jouw kwaliteiten zijn en zoeken daarbij passende vacatures. Tijdens het gehele proces van werkbegeleiding wordt je stap voor stap ondersteund, ongeacht of je een Wajong of een Indicatie banenafspraak hebt.

De voordelen van werkbegeleiding bij een Wajong of Indicatie banenafspraak

De werkbegeleiding die wij jou bieden bij een Wajong of Indicatie banenafspraak heeft vele voordelen. Een van onze ervaren loopbaanconsulenten helpt jou naast je Wajong bij re-integratie door het aanvragen van een Indicatie banenafspraak. Dit betekent dat wij jou klaarstomen om weer te gaan werken bij een gewone werkgever, maar met de aanpassingen die jij nodig hebt om een taak goed te kunnen uitvoeren. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van het Werkfit-traject voor Wajong. Hiermee leren wij jou omgaan met veranderingen en nieuwe vaardigheden, zodat jij weer vertrouwen krijgt om te gaan werken. Dus ben jij werkzoekend met een banenafspraak of Wajong en wilt je daar graag werkbegeleiding voor? Dan helpen wij je graag verder.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Ga zelfverzekerd van start

Niks is vervelender dan zonder vertrouwen ergens aan beginnen. Juist daarom bieden wij voor mensen met een Wajong of een Indicatie banenafspraak werkbegeleiding aan. Zo zorgen wij ervoor dat je vol zelfvertrouwen kunt werken met een Wajong. Schakel onze hulp in door contact met ons op te nemen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Want bijverdienen met een Wajong moet voor iedereen mogelijk zijn.