Verzuimbegeleiding in Rotterdam

Home | Verzuimbegeleiding Rotterdam

Hoe goed is de verzuimbegeleiding van binnen jouw bedrijf in Rotterdam geregeld? Wajong Talenten uit IJsselmuiden houdt zich dagelijks bezig met het verbeteren en ondersteunen van bedrijven op het gebied van verzuimbegeleiding. Het hebben van goede begeleiding zorgt ervoor dat jouw werknemers minder vaak of korter ziek zijn.

Samen regelen we een sterke verzuimbegeleiding

Verzuim is voor niemand fijn. Zowel de werknemer als de werkgever lijden hieronder. Daarom is goede begeleiding van een ervaren organisatie van belang. Het kost voor jou als werkgever namelijk geld op het moment dat de werknemer langdurig ziek is. Met een goede verzuimbegeleiding voor jouw bedrijf in Rotterdam zorg je ervoor dat jouw medewerkers goed opgevangen worden door een specialistisch team bestaande uit een bedrijfsarts, een loopbaanconsulent en geregeld ook het UWV. Om dat allemaal in goede banen te laten verlopen, nemen wij jou het werk uit handen. Daarnaast zorgen we niet alleen voor de medewerker(s) die ziek zijn, maar we gaan ook aan de slag om te zien hoe we ervoor kunnen zorgen dat het verzuim afneemt. Zo ben jij een blije werkgever met blije medewerkers. Hierin maakt het niet uit of het vaste medewerkers of tijdelijke medewerkers zijn.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Vraag begeleiding op maat aan

Wij richten ons op de behoeften van jouw bedrijf en personeel. Hierdoor bieden wij verzuimbegeleiding op maat aan. Ga met ons in gesprek om de behoeftes van de organisatie in Rotterdam op een rijtje te zetten. Wij bieden ondersteuning tijdens ziekte op werk. Ons team kijkt ernaar uit om jou van dienst te mogen zijn. Voor het maken van een afspraak kan je bellen naar 038 45 38 600 of vul ons contactformulier in.