Verzuimbegeleiding in Breda

Home | Verzuimbegeleiding Breda

Wajong Talenten uit IJsselmuiden voorziet jou van de beste verzuimbegeleiding in Breda. Door onze jarenlange ervaring in het begeleiden en re-integreren van mensen die (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt zijn, weten wij waar de pijnpunten liggen. Zorg als bedrijf voor een goed vangnet zodra een werknemer ziek wordt en bied verzuimbegeleiding op maat aan.

Het voordeel van verzuimbegeleiding

Het voordeel van de verzuimbegeleiding die je in de Nassaustad van Nederland kunt krijgen, is dat wij jou ontzien van de administratie die komt kijken bij een ziekmelding. Daarnaast kunnen wij het vaste aanspreekpunt worden voor de ziekmeldingen binnen jouw bedrijf. Jouw medewerkers weten dan direct bij wie ze moeten zijn om zich ziek te melden. Mocht iemand langdurig ziek worden, zijn wij in staat om de medewerker te ondersteunen. Dit doen wij door een afspraak te maken met de arboarts en ondersteuning tijdens ziekte op werk te bieden. Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat de medewerker weer snel aan de slag kan in jouw bedrijf. Breda is niet de enige stad waar wij verzuimbegeleiding aanbieden. Wij zijn ook actief in:

Zorg goed voor je medewerkers door een stevig vangnet te regelen in de vorm van verzuimbegeleiding.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Regel goede begeleiding voor jouw medewerkers

Het regelen van de verzuimmeldingen hoeft geen groot probleem te zijn als je goede verzuimbegeleiding hebt in het prachtige Breda. Schakel ons bedrijf in en spreek je wensen met ons door. Wij maken graag een goedwerkend plan voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op voor een afspraak.