Verzuimbegeleiding in Groningen

Home | Verzuimbegeleiding Groningen
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Is er sprake van ziekte binnen jouw bedrijf en wil je de hulp inschakelen van een organisatie op het gebied van verzuimbegeleiding in Groningen? Wajong Talenten uit IJsselmuiden helpt je graag verder. Wij zijn een organisatie die zich inzet voor mensen met een uitkering of een banenafspraak. Daarnaast beschikken wij over meer dan 45 coaches die werknemers ondersteuning en training bieden vanaf het verzuim tot aan de re-integratie.

Wat houd verzuimbegeleiding in?

Verzuimbegeleiding wordt ingeschakeld op het moment dat een werknemer (langdurig) ziek is. Zo zorgt onze organisatie voor werkgevers en werkzoekenden ervoor dat er een afspraak gemaakt wordt met een arboarts, een behandelplan wordt opgesteld en dat er stappen worden ondernomen om de situatie te verbeteren. Soms komt het voor dat iemand gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt raakt. Zelfs op dat moment is jouw werknemer bij ons in goede handen. Wij zorgen met intensieve begeleiding ervoor dat de werknemer op een goede manier aan een nieuwe baan of vrijwilligerswerk komt, om toch actief te blijven. Hiervoor hebben wij speciale detachering.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Zorg voor je werknemers

De ziekte van een medewerker komt nooit gelegen. Echter kan goede verzuimbegeleiding in Groningen ervoor zorgen dat zij snel weer op de been zijn. Schakel de hulp in van de deskundigen van ons bedrijf door contact met ons op te nemen. Dit kan door te e-mailen naar info@wajongtalenten.nl. Wij bieden ondersteuning tijdens ziekte op werk voor iedereen.