Intensieve Wajongbegeleiding in Groningen

Home | Intensieve Wajongbegeleiding Groningen

Zet de volgende stap en volg intensieve Wajongbegeleiding in Groningen. Wajong Talenten uit IJsselmuiden biedt jou een volledig traject om ervoor te zorgen dat jij er klaar voor bent om een baan te krijgen. Ontwikkel jezelf door deze uitdaging aan te gaan, onder begeleiding van een loopbaanconsulent, en ontdek wat je allemaal wel kan!

Het volgen van intensieve Wajongbegeleiding zorgt voor een baan

Tijdens het volgen van intensieve Wajongbegeleiding vergroot jij de kans op een baan. Een loopbaanconsulent bij jou in de buurt gaat met jou in gesprek om al jouw talenten op te sommen. Aan de hand van die talenten gaan wij voor jou op zoek naar Wajong-vacatures in Groningen. Deze beschikbare werkplekken zijn speciaal voor mensen die met re-integratie te maken hebben. De werkgevers zijn welwillend om de werkplek en -wijze aan te passen, zodat jij het werk kan uitvoeren. Samen met het UWV zoeken wij deze vacatures in Groningen uit, waardoor jij verzekerd bent van een fijne, veilige werkplek.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Ga de uitdaging aan

Ben je het zat om niet te kunnen werken naast je Wajong-uitkering? Wij maken hier graag een verschil in door jou intensieve Wajongbegeleiding aan te bieden. Samen zorgen we ervoor dat jij werkervaring op kan doen op een fijne werkplek. Bel naar 038 45 38 600 voor het maken van een afspraak. We vertellen je graag meer over onze organisatie.