Vacatures voor iemand met een Wajong in Groningen

Home | Wajong vacatures Groningen

Heb jij een uitkering, zoals een Wajong, en ben je op zoek naar leuke vacatures in Groningen? Bij Wajong Talenten uit IJsselmuiden willen we je hier graag mee helpen. Ben jij werkzoekend met een Wajong-uitkering of met een indicatie banenafspraak? Dan is het soms lastig om een baan te vinden. Gelukkig hebben wij veel vacatures voor mensen met een Wajong-uitkering. Zo hebben we vacatures voor mensen die werkzoekend zijn met een Wajong of een banenafspraak door heel Nederland: van Zeeland tot en met Groningen.

Hoe vind je vacatures als je in de Wajong zit in Groningen?

Wij hebben vacatures voor iedereen. Of je nu voor het eerst aan het werk gaat en wat wilt bijverdienen met een uitkering, terugkomt na een lang ziektetraject of extra coaching nodig hebt: wij bieden het allemaal aan. Je hoeft niet bang te zijn om aan het werk te gaan, want onze jobcoaching is uiterst persoonlijk en sluit helemaal aan op jouw wensen. Het vinden van vacatures als je in de Wajong zit of een banenafspraak hebt, en werkzoekend bent, doe je eenvoudig op onze vacaturepagina waar je filtert op jouw gewenste functie, plaats en richting. Je bekijkt dan alle vacatures in Groningen die aansluiten op jouw wensen. Als je werkzoekend met banenafspraak bent én geïnteresseerd bent in een van onze vacatures, helpen wij je graag door aan de slag te gaan met het sollicitatieproces. Wij zorgen ervoor dat jij terechtkomt op de plek die jij wilt en die bij je past.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Solliciteer nu en ga aan het werk

Ben je het beu om thuis te zitten en wil je graag aan het werk met een Wajong? Bekijk dan ons vacatureaanbod en neem contact op met ons kantoor! Je bereikt ons via het contactformulier of per e-mail via vacatures@wajongtalenten.nl om te solliciteren. Wij hebben gegarandeerd diverse vacatures voor de personen met een Wajong of een banenafspraak die werkzoekend zijn.