Wajong-vacatures in Utrecht

Home | Wajong-vacatures Utrecht

Bij ons vind je Wajong-vacatures in Utrecht! Het is met een Wajong-uitkering niet altijd vanzelfsprekend om een baan te vinden. Gelukkig richt Wajong Talenten in IJsselmuiden zich specifiek op de doelgroep met uitkeringen, met name mensen met een Wajong-uitkering. Veel mensen met een Wajong-uitkering hebben een gedeeltelijke beperking en zijn werkzoekend met banenafspraak. Dit houdt in dat jij ondanks jouw beperking nog veel kan. Voor deze mensen is het belangrijk dat ze aan het werk gaan bij een baan die goed bij hen past. Herken jij jezelf in deze situatie en ben jij werkzoekend naar een baan met banenafspraak? Wij helpen graag! We hebben een ruim aanbod aan Wajong-vacatures.

Wat voor Wajong-vacatures zoek jij in Utrecht?

Voor zowel Utrecht als de rest van Nederland geldt dat onze Wajong-vacatures worden gemeld door werkgevers die openstaan om mensen met een uitkering toe te laten in hun team. In onze gerichte vacaturebank staan de meest diverse vacatures open. Je kunt zelf je gewenste richting selecteren en aangeven in welke plaats jij een vacature zoekt. Ben je werkzoekend in bijvoorbeeld de administratie, een callcenter, de bouw of het onderwijs met een banenafspraak? Voor elke richting hebben wij één of meerdere Wajong-vacatures. Het maakt hierin niet uit of je werkzoekend bent met een WAO-uitkering, een banenafspraak of een Wajong hebt. Wij beschikken over dé vacatures waarop jij kunt solliciteren met een indicatie banenafspraak. Ook bieden wij persoonlijke Wajongbegeleiding in Utrecht aan, waardoor jij stap voor stap ondersteund wordt in het proces.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Solliciteer nu

Kijk als je graag in Utrecht werkt en een Wajong-uitkering hebt, snel tussen de vacatures om te ontdekken of er iets voor jou bij zit! Onze vacatures worden elke dag bijgehouden, dus je ziet altijd de nieuwste vacatures. Solliciteer nu bij ons kantoor, door te e-mailen naar vacatures@wajongtalenten.nl of bel ons op 06-36123674. Wij helpen jou graag als je werkzoekend bent en zoekt naar een werkplek met banenafspraak.