Vacatures voor bij een Wajong in Noord-Holland

Home | Wajong vacatures Noord-Holland

Krijg jij een Wajong en ben je op zoek naar vacatures in Noord-Holland? Wajong Talenten uit IJsselmuiden helpt je graag in die zoektocht. Wij beschikken over diverse vacatures van werkgevers in Amsterdam en omstreken waar jij met een Wajong aan de slag kunt. Zo maken wij werken met een Wajong in Noord-Holland mogelijk.

Werken met een Wajong is mogelijk door deze vacatures in Noord-Holland

Wil jij gaan werken met een Wajong in Amsterdam of elders in Noord-Holland en ben je op zoek naar passende vacatures? Bekijk dan zeker eens onze vacatures. Deze hebben we samengesteld met het UWV, zodat de werkervaringsplekken goedgekeurd zijn. De gemiddelde vacatures die voor mensen met een Wajong beschikbaar zijn, zijn aangepast op de talenten die de werknemer heeft. Hierdoor is het geen probleem dat jij lichamelijke of psychologische problemen hebt. Je krijgt persoonlijke begeleiding van een jobcoach in Noord-Holland, om jezelf voor te bereiden op het sollicitatieproces en het werk zelf. Het maakt hierin niet uit of je voor een betaalde baan of voor vrijwilligerswerk in Noord-Holland gaat.

Onze vacatures zijn goedgekeurd door het UWV

In samenwerking met het UWV kijken wij welke vacatures in Alkmaar of Amsterdam, maar ook elders in Noord-Holland geschikt zijn voor iemand met een Wajong. Dit komt omdat de werkgever welwillend moet zijn om zich aan te passen aan jouw kunnen en kennen, maar ook beschikt over de kennis om dit waar te maken. Gelukkig bieden wij ondersteuning tijdens met ziekte op werk, waardoor het aantal goede werkgevers met de dag groeit. Zo kan jij met een gerust hart werken met een Wajong in Noord-Holland.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Geef je wensen aan ons door

Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar vacatures die bij een Wajong passen in regio Amsterdam. Deze vacatures, die geschikt zijn voor bij een Wajong, vinden wij van Amsterdam tot aan Groningen en van Groningen tot aan Limburg voor jou. Ga met een gerust hart en frisse moed werken met een Wajong. Zo kan jij toch bijverdienen naast je Wajong-uitkering. Bel ons op 038 45 38 600 voor het inplannen van een kennismakingsgesprek.