Jobcoaching via het UWV

Home | Werkzoekenden | Jobcoaching

Ben je op zoek naar een organisatie die jobcoaching aanbiedt, nadat het UWV je heeft doorverwezen? Wajong Talenten uit IJsselmuiden helpt je graag! Wij zijn een UWV-erkende jobcoachorganisatie, die werkzaam is door het gehele land. Wij richten ons voornamelijk op persoonlijke Wajongbegeleiding die gegeven wordt door een jobcoach die alles weet van een Wajong en de mogelijkheden tot een baan.

Wat houd jobcoaching geadviseerd door het UVW precies in?

Jobcoaching is een vorm van persoonlijke (Wajong)begeleiding van werknemers met een arbeidshandicap. Dit kan bij hun huidige en/of toekomstige werkgever, die geactiveerd wordt door het UWV. Het doel van jobcoaching is het versterken van jouw functioneren, zodat de kans op het behouden van de baan via het UWV zo groot mogelijk is. Het kan hier gaan om een lichamelijke of verstandelijke beperking of een arbeidshandicap ten gevolge van psychische problemen. Je wordt gekoppeld aan een jobcoach die gespecialiseerd is in uitkeringen, zoals een Wajong, en aangesloten is bij onze UWV-erkende jobcoachorganisatie.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Voorwaarden voor een jobcoach bij een Wajong

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen voordat je jobcoaching via het UWV kan aanvragen. Denk hierbij aan:

  • Er moet een dienstverband of een werkervaringsplaats zijn van minimaal twaalf uur per week.
  • Persoonlijke Wajongbegeleiding wordt alleen uitgevoerd door een door het UWV-erkende jobcoachorganisatie.

Wajong Talenten B.V. is sinds 2008 een door het UWV-erkende jobcoachorganisatie en heeft daarom meer dan 45 ervaren jobcoaches in dienst die jou helpen op het moment dat je een Wajong hebt. Dit is ideaal als jij wilt gaan werken met een Wajong. Er wordt begeleiding op maat of persoonlijke Wajongbegeleiding geboden, gericht op omschreven doelen. Samen met de werknemer en in overleg met de werkgever wordt een begeleidingsbehoefte vastgesteld. Dit resulteert in een individueel en persoonlijk coachingsprogramma met Wajongbegeleiding.

Wajong Talenten B.V. is sinds 2008 een door het UWV-erkende jobcoachorganisatie.

Schakel een ervaren coach in

Wil jij de hulp inschakelen van een jobcoach die is uitgeroepen tot een UWV-erkende jobcoachorganisatie? Dan is onze organisatie jouw redder in nood. Maak kennis met de Wajong-jobcoach bij jou in de buurt en ga aan de slag met persoonlijke Wajongbegeleiding. Vraag eenvoudig jouw jobcoaching aan via het UWV en neem contact met ons op.