Intensieve Wajongbegeleiding Utrecht

Home | Intensieve Wajongbegeleiding Utrecht
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Ben jij bekend met intensieve Wajongbegeleiding in Utrecht? Niet? Dan vertelt Wajong Talenten uit IJsselmuiden je graag meer. Door het krijgen van intensieve Wajongbegeleiding zorgen wij ervoor dat jij een baan kan vinden. Het is onderdeel van de re-integratie van mensen met een uitkering of een Indicatie banenafspraak.

Wat houd intensieve Wajongbegeleiding in?

Intensieve Wajongbegeleiding houdt in dat wij mensen met een Wajong-uitkering begeleiden. Krijg jij een Wajong en wil je werken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit jouw uitgelezen kans! Wanneer je start met intensieve Wajongbegeleiding in Utrecht wordt je gekoppeld met een loopbaanconsulent uit de regio. De consulent gaat door middel van gesprekken met jou een plan van aanpak maken. In dit plan maken jullie een stappenplan hoe jij, met de hulp van de consulent, jezelf klaar stoomt om aan de slag te gaan. Dit kan bijvoorbeeld door het volgen van een Werkfit-traject. Zodra jij zover bent, gaan wij op zoek naar diverse Wajong-vacatures in Utrecht bij geschikte werkgevers.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Maak kennis met onze organisatie

Iedere dag staan wij klaar voor mensen met een Wajong die een intensieve Wajongbegeleiding willen volgen. Of je nu in Brabant, Utrecht of elders in Nederland woont, wij zorgen ervoor dat je wordt gekoppeld aan een loopbaanconsulent. Persoonlijke Wajongbegeleiding in Utrecht zorgt ervoor dat jij aan de slag kunt. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.