Met een Wajong een jobcoach in Limburg inschakelen

Home | Wajong jobcoach Limburg
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Wist je dat je met een Wajong een baan kunt vinden met behulp van een jobcoach in Limburg? Op het moment dat je vanaf een jonge leeftijd al een Wajong hebt, is het vinden van een baan niet vanzelfsprekend. Een jobcoach helpt jou bij het vinden van de juiste werkplek bij een werkgever die bereid is om aanpassingen te doen, zodat jij normaal aan het werk kunt. Wajong Talenten uit IJsselmuiden zoekt talentgericht naar wat er voor jou mogelijk is.

Ontdek de mogelijkheden die een jobcoach jou kan bieden bij een Wajong

Laat je niet uit het veld slaan als je een Wajong hebt. Een jobcoach helpt jou graag bij het mogelijk maken van een baan op het moment dat je een Wajong hebt. Werken met een Wajong wordt gelukkig steeds makkelijker. Er komen dagelijks ondernemers bij die hun bedrijf openstellen voor de detachering van mensen met een uitkering. Hierdoor kunnen wij ons aanbod met vacatures steeds verder uitbreiden. In het geval dat je nog nooit iets van vrijwilligerswerk of een bijbaantje hebt gehad, hebben wij een zogenoemd Werkfit-traject. Tijdens dit traject ga je ervaren hoe het is om aan de slag te gaan. Bij elke stap die je maakt, zal de jobcoach jou bijstaan en ervoor zorgen dat jij met je Wajong uit de voeten kunt.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Maak kennis met onze jobcoaches

Ben jij benieuwd wat een jobcoach voor jou kan betekenen als het gaat om een baan naast je Wajong? Neem dan snel contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze organisatie. Zo bieden wij persoonlijke begeleiding aan en baseren dit volledig op jouw wensen, talenten en vaardigheden.