Verzuimbegeleiding in Amsterdam

Home | Verzuimbegeleiding Amsterdam

Is jouw bedrijf toe aan verzuimbegeleiding in Amsterdam? Wajong Talenten uit IJsselmuiden staat voor je klaar. Onze consulenten werken verspreid over het gehele land, waardoor wij in iedere provincie actief zijn. Wij streven ernaar door middel van verzuimbegeleiding te achterhalen waarom een werknemer zich heeft ziekgemeld.

De kracht achter goede verzuimbegeleiding

In veel gevallen ontstaat regelmatige of langdurige ziekte niet door een virus of infectie. Geregeld is er sprake van management- of gedragsproblemen, waardoor de ziekte ontstaat. Juist daarom is het van groot belang dat je goede verzuimbegeleiding aanbiedt. Onze consulenten gaan voor jouw bedrijf in gesprek met de werknemer om te achterhalen wat de oorzaak is van de klachten. Hierdoor nemen wij een groot deel van het werk uit handen. Uiteindelijk is het doel om de werknemer in een zo’n kort mogelijke periode weer fit te krijgen om terug aan het werk te gaan in de Grachtenstad. Mocht dit niet lukken, dan zoeken wij, met de werknemer, naar een nieuwe baan. Dit doen wij niet alleen voor medewerkers die vast in dienst zijn. Wij bieden ook verzuimbegeleiding voor tijdelijke medewerkers en door het gehele land, waaronder in:

Hierdoor kunnen wij een groot aantal bedrijven helpen met goede verzuimbegeleiding.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Zorg voor een goed vangnet

Zijn er in het bedrijf meerdere medewerkers langdurig ziek en ben je op zoek naar goede verzuimbegeleiding in Amsterdam en omstreken? De consulenten van ons bedrijf voorzien je graag van ondersteuning. Bel ons op 038 45 38 600 voor het maken van een afspraak. Wij zetten graag alles met je op een rijtje.