De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Chauffeur bestelauto (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een chauffeur bestelauto. Het betreft een aanstelling voor 19-38 uur per week.

Functieomschrijving:
Onze opdrachtgever is een productiebedrijf voor kipproducten. De producten worden verkocht in en bezorgd in de regio Zuid-Holland. Een vriendelijke glimlach wordt er altijd gratis bij gegeven.
Dit bedrijf uit Rotterdam Alexanderpolder is op zoek naar enthousiaste chauffeur met B rijbewijs. Ben jij de sterke vlotte jongen of meid die heerlijk de hele dag rond wil rijden en af en toe bij te springen in het magazijn en voldoe je aan onderstaande eisen? Dan zoeken we jou !!!

Een uitgebreid assortiment betekent ook een uitgebreide voorraad. De hoofdtaak is het ophalen en bezorgen van de producten bij voornamelijk Horeca bedrijven. De verkoop van de producten wordt gedaan vanuit het kantoor, daar heb je dus niets mee te maken. Er moet ook af en toe op zaterdag gewerkt worden, 's-avonds altijd vrij.

 Maximaal 38 uur binnen de openingstijden van maandag t/m zaterdag: 10.00 tot 17.30 uur. Precieze aantal uren in overleg. Functie kan bijvoorbeeld ook door 2 parttimers voor 19 uur ingevuld worden.

 **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

 Functie-eisen:
Een positieve, klantvriendelijke inzet, je bent fysiek in orde, het beladen van je koelwagen is voor jou geen probleem, je bent een teamspeler maar je kunt ook goed zelfstandig aan de slag. Daarnaast ben je bereid om af en toe in het weekend te werken en heb je een uitstekende Inzet en motivatie!

Arbeidsvoorwaarden:
Start z.s.m. We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Wat krijg je ervoor terug?
Een leuke werkplek zonder al te veel (werk)druk, leuke collega’s, personeelskorting, de mogelijkheid om mooie ervaring op te doen.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 28638665.

Back Terug  Stats Hits:728  Sollicitanten:4 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Ruud Jonkers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
28638665
 

Zoeken