Verwijzers

  • Verwijzers

Bent u verwijzer en werkt u bij het UWV, de gemeente, een woonvorm, of bijvoorbeeld een re-integratiebureau dan kunt u ook bij Wajong Talenten terecht.

Zo kunt u bij ons een kandidaat aanmelden voor jobcoaching. Ook kunt u samen met uw kandidaat zoeken naar een leuke vacature op onze website en meteen solliciteren.

Zit de geschikte vacature er nog niet tussen? Geen nood! De kandidaat kan zich ook inschrijven als werkzoekende. Een jobcoach van Wajong Talenten neemt dan contact op met u, of uw kandidaat. We kijken dan naar de persoonlijke situatie van de kandidaat en wat we voor hem/haar kunnen betekenen.

Mijn kandidaat is nog niet toe aan een betaalde baan, wat nu?

Soms wil uw kandidaat heel graag werken, maar is een betaalde baan nog een stap te ver. Dan is een re-integratietraject wellicht een goede optie!

Tijdens een re-integratietraject maakt uw kandidaat een eerste stap op de arbeidsmarkt. Ook dit doet hij/zij niet alleen. Samen met de jobcoach/re-integratieconsulent wordt bepaald welk traject voor uw kandidaat geschikt is. Daarna wordt er een re-integratieplan opgesteld.

De re-integratietrajecten worden uitgevoerd onder de naam Zorg om Werk. Voor een uitbreid overzicht van de mogelijkheden klik hier.

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.