• Richt zich op Wajong
  • Persoonlijke jobcoaching
  • Talentgerichte aanpak

Werkervaringsplek UWV

Een werkervaringsplek via het UWV, ook wel proefplaatsing genoemd, is een periode van een paar maanden waarbij je in dienst gaat bij een werkgever om ervaring op te doen en jezelf te bewijzen in een functie. Je komt hiervoor in aanmerking als je een arbeidsongeschiktheidsuitkering krijgt, zoals een WAO, Wajong of indicatie banenafspraak. Het is ook mogelijk om een werkervaringsplek via het UWV te krijgen als je een WW-uitkering hebt en waarschijnlijk moeilijk werk kunt vinden zonder een proefplaatsing. Er zijn verschillende vacatures en trajecten die zich speciaal richten op mensen met een uitkering die een werkervaringsplek zoeken en deze door het UWV hebben laten aanraden.

Neem vrijblijvend contact met ons op:
038 45 38 600Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij ons vind je jouw werkervaringsplek vanuit het UVW

Een aanvraag voor een werkervaringsplek wordt meestal via het UVW gedaan. Zij beslissen dan of jij hiervoor in aanmerking komt. Als je toestemming krijgt, houd je jouw uitkering de maanden van de proefplaatsing en krijg je geen loon. Daarna stopt de uitkering en krijg je loon betaald. Via onze vacaturebank solliciteer je op een functie waarbij jij een proefplaatsing wilt. Wajong Talenten vervolgens wat mogelijk is voor jou. We hebben vacatures beschikbaar door heel Nederland. Dus of je nu uit Utrecht of uit Roermond komt, er zit gegarandeerd wat voor je bij.

Jobcoach vacature Brabant
Jobcoach vacature Zuid Holland

Kies jouw werkervaringsplek

Wil jij graag een proefplaatsing, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan tussen onze vacatures en ontdek welke plek jou leuk lijkt om ervaring op te doen. Dien via het UWV een verzoek in voor een werkervaringsplek en informeer bij ons naar de opties! Je kunt ons altijd bellen op 0384538600 voor vragen, of e-mail naar ons kantoor in IJsselmuiden, niet ver van Zwolle, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Solliciteer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0636123674. Je kunt ook altijd het contactformulier op de website invullen.

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.