• Richt zich op Wajong
  • Persoonlijke jobcoaching
  • Talentgerichte aanpak

Vacaturebank UWV

Om te zorgen dat jij een duidelijk beeld hebt van welke banen er beschikbaar zijn, hebben wij een vacaturebank die is aangesloten bij het UWV. Wij werken nauw samen met het UWV om te zorgen dat jij toch aan de slag kunt met een arbeidsbeperking. Ook als werkgever kun je bij ons terecht om een vacature aan te bieden voor mensen met een WAO-, Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak. Wij zorgen dan dat er mensen op deze vacature reageren.

Neem vrijblijvend contact met ons op:
038 45 38 600Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze vacatures in de vacaturebank van het UWV

Het UWV werkt met zijn eigen vacaturebank, net als wij. Je vindt grotendeels dezelfde vacatures in de vacaturebank van het UWV en je wordt dan ook snel doorgestuurd naar ons. Het eenvoudige aan onze vacaturebank is dat al onze vacatures uitsluitend zijn bedoeld voor mensen met een uitkering die toch willen bijverdienen. Op deze manier weet je precies dat het vacatures zijn waarvoor jij in aanmerking komt. Dus heb jij een WAO-uitkering of een andere arbeidsbeperking en wil je toch graag werken? Dan helpen wij je graag aan een baan. Wajong Talenten, uit IJsselmuiden vlak bij Zwolle, biedt vacatures in alle vakgebieden en in alle regio’s en steden in het land; of je nu in Alkmaar, Groningen, Utrecht of Breda woont, wij zorgen ervoor dat jij op je plek zit. Ook als je graag iets om handen hebt zonder dat je daar geld voor wilt, bieden wij vacatures aan voor vrijwilligerswerk.

Jobcoach vacature Brabant
Jobcoach vacature Zuid Holland

Solliciteer nu op jouw favoriete functie

Maak het jezelf gemakkelijk en kijk in onze UWV vacaturebank voor functies die bij jou passen. Zodra jij hebt gesolliciteerd, starten wij voor jou de procedure. We helpen je door het sollicitatieproces te komen en geven je de juiste begeleiding bij de start van je nieuwe baan. Solliciteer nu via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel op 0636123674. Bij vragen kun je gebruikmaken van ons contactformulier. Ook als verwijzer van het UWV, gemeente of re-integratiebureau kun je bij ons terecht om jouw kandidaat aan te melden.

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.