• Richt zich op Wajong
  • Persoonlijke jobcoaching
  • Talentgerichte aanpak

Jobcoach voor een geschikte vacature in Brabant

Als jij een Wajong-uitkering hebt en aan het werk wilt, is het fijn als je een jobcoach hebt nadat je gesolliciteerd hebt op een vacature in Brabant, Zuid Holland of ergens anders. Een jobcoach begeleidt jou namelijk intensief bij jouw werk. Zo wordt jouw functioneren versterkt en is de kans groter dat je succesvol wordt in je baan en hier dus blijft. Voor alle soorten beperkingen biedt Wajong Talenten een jobcoach, waardoor het aantrekkelijker wordt om te solliciteren op een vacature bij jou in de buurt: bijvoorbeeld in Zuid Holland of Brabant.
Neem vrijblijvend contact met ons op:
038 45 38 600Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoeken naar een vacature in Brabant of Zuid Holland met een jobcoach

Wajong Talenten B.V. ligt in IJsselmuiden, nabij Zwolle, en is een UWV erkende Jobcoachorganisatie. Dat wil zeggen dat onze jobcoaches goede begeleiding bieden en zich optimaal voor je inspannen, zodat jij een goed plekje in de arbeidsmarkt krijgt. We hebben meer dan 40 jobcoaches in heel Nederland, dus je gaat solliciteren op een vacature in bijvoorbeeld Utrecht, Zuid Holland, Groningen of Brabant, kun je er zeker van zijn dat wij je koppelen aan een goede jobcoach. Samen kijken jullie naar jouw doelen en naar aanleiding daarvan wordt er een individueel coachingsprogramma vastgesteld. Je kan er zeker van zijn dat we alles voor je doen om jou een fijn gevoel te geven bij je werkgever!

Jobcoach vacature Brabant
Jobcoach vacature Zuid Holland

Vind jouw jobcoach

Heb jij een Wajong-uitkering en ben je op zoek naar een vacature in Brabant en Zuid Holland en wil je graag een jobcoach om je te helpen het werkveld in te stappen? Kijk snel naar de mogelijkheden bij onze vacatures en neem contact met ons op. Je kunt bij vragen ons altijd bereiken via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0384538600. Om te solliciteren kun je ook e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0636123674. Zien wij jouw sollicitatie tegemoet komen?

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.