Verwijzing van het re-integratiebureau

Home | Verwijzers

Wil je een kandidaat aanmelden door middel van een verwijzing en werk je bij het UWV, de gemeente, een woonvorm of bijvoorbeeld een re-integratiebureau? Dan kun je terecht bij Wajong Talenten uit IJsselmuiden. Wij hebben verschillende mogelijkheden binnen onze diensten om de kandidaat klaar te stomen voor een vervolgstap.

Vind een vacature na verwijzing van een re-integratiebureau

Op het moment dat je een kandidaat hebt met een verwijzing van een re-integratiebureau zijn er meerdere opties. Zo kan je bij ons een kandidaat aanmelden voor jobcoaching. Ook kan je samen met de kandidaat zoeken naar een leuke vacature in ons aanbod en meteen solliciteren. Zit de geschikte vacature er nog niet tussen? Geen nood! De kandidaat kan zich ook inschrijven als werkzoekende met een banenafspraak. Een coach van ons bedrijf neemt dan contact met jou of de kandidaat op. We kijken dan naar de persoonlijke situatie van de kandidaat en wat we voor hem of haar kunnen betekenen.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Mijn kandidaat is nog niet toe aan een betaalde baan, wat nu?

Soms wil de kandidaat heel graag werken, maar is een betaalde baan nog een stap te ver. Dan is een re-integratietraject wellicht een goede optie! Tijdens een re-integratietraject, zoals het Werkfit-traject, maakt de kandidaat een eerste stap op de arbeidsmarkt. Ook dit doet hij of zij niet alleen. Samen met de coach of re-integratieconsulent wordt bepaald welk traject voor de kandidaat geschikt is aan de hand van de verwijzing die hij of zij heeft gekregen van het re-integratiebureau. Daarna wordt er een plan voor re-integratie opgesteld. De re-integratietrajecten worden uitgevoerd onder de naam Zorg om Werk.

Geef een verwijzing door

Jouw kandidaat met een verwijzing van een re-integratiebureau is bij ons in goede handen. We zullen kosten wat het kost ervoor zorgen dat hij of zij goed terecht komt. Dit is de talentgerichte ondersteuning die je van ons mag verwachten. Neem contact met ons op om jouw verwijzing kenbaar te maken.