De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Medewerker storingstelefoon (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een medewerker storingstelefoon. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Functieomschrijving:
Jij bent een van de zeven collega’s van het team Storingstelefoon. Dagelijks behandelen jullie vanuit het kantoor in Assen samen gemiddeld 250 meldingen over storingen aan installaties in rijksgebouwen, schades aan het vastgoed zelf en onveilige situaties in de gebouwen. Per jaar spreken we zelfs over zo’n 60.000 meldingen! En dan hebben we het ook nog over de meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland, met onder meer kazernes, paleizen, rechtbanken, musea en gevangenissen. Een flinke klus dus, die je elke dag weer samen klaart.

Wanneer gebruikers een storing willen melden, bellen of mailen ze naar jouw team. Krijg jij de melding binnen, dan beoordeel je eerst of het inderdaad een rijksgebouw betreft en of de gebruiker op de juiste plaats is om de storing te melden. Hoe je dat beoordeelt, leer je tijdens een intensieve inwerkperiode. Is de melding op de juiste plaats gedaan, dan ga jij in gesprek met de gebruiker om het probleem helder te krijgen en de urgentie ervan te bepalen. Vervolgens maak je een inkooporder aan voor de gecontracteerde leverancier. Natuurlijk houd je hierna nauwlettend in de gaten of de leverancier de storing binnen de afgesproken tijd oplost. Waar nodig zet je op een nette manier druk om het herstel te bespoedigen. Dit hele proces registreer je nauwkeurig in geautomatiseerde systemen.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie banenafspraak**.

Functie-eisen
- Je hebt een HBO werk en denk niveau, maar minimaal een mbo4-diploma, bij voorkeur in de richting van vastgoedbeheer.
- Je bent in staat om je nieuwe materie eigen te maken, bijvoorbeeld over de gebouwen die het Rijksvastgoedbedrijf beheert, de verschillende overheidsorganisaties die wij als klant hebben en complexe stukken als bestekken en contracten. Voorts beschik je over een stuk algemene basiskennis van de Nederlandse Staat, zoals dat je weet dat het Catshuis de ambtswoning van onze minister president is bijv.
Je zet je in voor je team en jullie gezamenlijke doel: het goed en tijdig afhandelen van alle storingsmeldingen. Hierbij toon je flexibiliteit en spring je waar nodig in voor je collega’s.
- Je hebt affiniteit met technische installaties en vindt het leuk om je hierin verder te verdiepen.
- Je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen en je werkt zeer nauwkeurig en gestructureerd, ook in meerdere systemen tegelijk.
- Je bent een goede gesprekspartner die door luisteren, samenvatten en doorvragen tot de kern van het probleem komt.
- Je switcht makkelijk naar het Engels als dat nodig is, bijvoorbeeld als je belt met gebruikers van de internationale tribunalen.
- Je staat stevig in je schoenen en kunt waar nodig druk zetten om leveranciers te bewegen de storing binnen de afgesproken hersteltijd op te lossen.
- Het is mogelijk dat je in de toekomst meedraait in bereikbaarheidsdiensten. Hierbij sta je buiten kantoortijd stand-by voor eventuele meldingen.
- Mogelijk is voor uitoefening van je werkzaamheden bij het Rijksvastgoedbedrijf in de toekomst een veiligheidsonderzoek aan de orde. We gaan er vanuit dat je daaraan meewerkt.

Arbeidsvoorwaarden
Je werkt meestal van 8.00 uur tot 16.30 uur. Af en toe thuiswerken kan in overleg en vrije dagen stemmen we onderling af, zodat er altijd een goede bezetting is. We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 26977789.

Back Terug  Stats Hits:662  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wilfred van de Worp
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
26977789
 

Zoeken