Een jobcoach in Noord-Holland

Home | Jobcoach Noord-Holland
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Zoek je een jobcoach in Noord-Holland die jou persoonlijk ondersteunt bij het (weer) starten op de arbeidsmarkt en met jou zoekt naar een geschikte vacature? Dan maak je gebruik van de service en diensten van Wajong Talenten uit IJsselmuiden. Wij helpen jou een vliegende start te maken. Heb je een Wajong-, WIA-, WAO-uitkering of Indicatie banenafspraak? Dan hebben wij een groot aanbod aan vacatures voor jou, die specifiek op jouw situatie zijn gericht. Voor een geschikte vacature én begeleiding van een jobcoach in Noord-Holland kun je daarom uitstekend bij ons terecht!

Persoonlijk begeleiding van een jobcoach

Wij helpen mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een arbeidshandicap aan een geschikte betaalde functie of vrijwilligerswerk. Wij zijn werkzaam door heel Nederland en zijn UWV-erkend. Zoek je dus een geschikte vacature en wil je begeleiding van een jobcoach? Dan schakel je ons in! Wij zorgen ervoor dat je optimaal kunt functioneren op je werk met de hulp van werkbegeleiding op maat, zodat je succesvol wordt in je functie en jouw persoonlijke doelen bereikt. Zo is de kans van slagen voor je nieuwe baan groter, doe je zelfvertrouwen op en creëren we een werkplek waar jij je geheel op je gemak voelt!

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Neem contact met ons op voor een vliegende start

Als je begeleiding van een jobcoach wilt ontvangen, dan reageer je eerst op een geschikte UWV-vacature. Wij starten dan vervolgens een sollicitatieprocedure en een begeleidingstraject. Heb je vragen over onze werkwijze of wil je meer weten over jobcoaching? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038 45 38 600 of door een e-mail te sturen naar info@wajongtalenten.nl. Wij helpen je graag!