Vacatures van het UWV in regio Alkmaar

Home | Vacatures UWV Alkmaar

Bij ons vind je vacatures voor toffe banen die door het UWV aangeboden worden in heel Nederland: van Alkmaar en Amsterdam in Noord-Holland tot Maastricht in Limburg. Wajong Talenten is een bedrijf dat gevestigd is in IJsselmuiden, en zich speciaal richt op mensen met een WW-, WIA-, WAO- of Wajong-uitkering of een indicatie banenafspraak. Wij stimuleren deze groep om te gaan werken met leuke vacatures en begeleiden ze hierin. Woon jij in de buurt van Alkmaar, Amsterdam of elders in Noord-Holland, heb je een uitkering en ben je tussen de vacatures van het UWV naar toffe banen aan het kijken? Bij ons kun je terecht om te solliciteren en krijg je alle hulp die je nodig hebt.

Vind jouw baan tussen onze vacatures van het UWV

Wij beschikken over verschillende vacatures die in samenwerking met het UWV geschikt zijn voor mensen met een Wajong die willen bijverdienen. De vacatures via het UWV zijn verdeeld in betaalde banen en divers vrijwilligerswerk. Het is ook mogelijk om eerst een tijd ervaring op te doen. Dit wordt ook wel een werkervaringsplaats genoemd. Naar aanleiding van jouw wensen om te gaan werken met een uitkering, kijken wij welke vacatures van het UWV er beschikbaar zijn in jouw regio. Vervolgens kun jij met behulp van onze tips solliciteren en dan starten wij voor jou de procedure, zodat jij zo vloeiend mogelijk in je nieuwe werk rolt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken!

Vacatures plaatsen als bedrijf

Ook als werkgever kun je bij ons terecht voor het plaatsen van vacatures voor mensen die willen werken met een uitkering. Heb jij extra handen nodig in jouw bedrijf en ben je bereid hier mensen met een uitkering voor aan te nemen? Je kunt, naast bij het UWV, ook bij ons kosteloos vacatures melden voor banen, die geschikt zijn voor mensen die werkzoekend zijn met een Wajong-uitkering. Wij gaan voor je aan de slag met de werving van geschikte kandidaten.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Ga aan het werk zonder zorgen

Wil jij onze UWV vacatures voor banen in Alkmaar, Amsterdam of andere plaatsen in Noord-Holland bekijken en solliciteren als er een je leuk lijkt? Wacht dan niet langer en start jouw sollicitatieproces vandaag! Laat ons vacaturebedrijf helpen om het beste uit jezelf te halen en start met een goed gevoel aan jouw baan. Je kunt solliciteren via vacatures@wajongtalenten.nl of bellen op 06-36123674. Wij helpen je graag geschikte Wajongvacatures in Noord-Holland te vinden.