WAO ontvangen en vrijwilligerswerk doen

Home | WAO en vrijwilligerswerk Noord-Holland
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Ontvang je een uitkering, zoals een WAO, en wil je vrijwilligerswerk gaan doen in jouw woonplaats in Noord-Holland? Dan ben je van harte welkom bij Wajong Talenten uit IJsselmuiden. Wij gaan namelijk met jou aan de slag om je (weer) te laten starten op de arbeidsmarkt voor zowel betaalde als onbetaalde functies, die speciaal zijn gericht op mensen die een uitkering ontvangen. Voor persoonlijke begeleiding en vacatures op maat, schakel je daarom ons bedrijf in!

Ontvang je een WAO en wil je vrijwilligerswerk gaan doen in Noord Holland?

Wij weten geschikte functies in vrijwilligerswerk te vinden voor mensen die een uitkering, zoals WAO, ontvangen. Wij snappen namelijk dat werken goed is voor het zelfvertrouwen en helpen je zo jouw arbeidspotentieel te benutten met onze vacaturebank. Wil je graag aan de slag gaan met een leuke functie en daarbij andere mensen helpen? Als je een WAO ontvangt, dan beschikken wij over divers vrijwilligerswerk voor jou. Wij helpen je daarbij een functie te vinden op een werkplek die is aangepast naar jouw situatie, zodat je met je beperking toch aan de slag kunt. Ook ontvang je persoonlijke jobcoaching in Noord-Holland voor een vliegende start! Dit geldt ook op het moment dat je op zoek bent naar vacatures via het UWV in Noord-Holland.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Maak kennis met onze vacaturebank en solliciteer eenvoudig online

Wil je gaan starten met vrijwilligerswerk en ontvang je een uitkering, zoals een WAO, WIA of Wajong? Bekijk dan ons vacatureaanbod en solliciteer eenvoudig online. Heb je vragen over onze functies of wil je meer weten over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038-4538600 of door een e-mail te sturen naar info@wajongtalenten.nl. Wij helpen je graag!