Een WAO hebben en toch bijverdienen

Home | WAO en bijverdienen

Krijg je maandelijks een WAO uitgekeerd en wil je graag wat bijverdienen? Dat is mogelijk dankzij de speciale vacaturebank van Wajong Talenten uit IJsselmuiden, die gericht is op mensen met een uitkering. Met een WAO-uitkering is het namelijk gewoon mogelijk om te solliciteren, afhankelijk van jouw situatie. Onze vacatures zijn er alleen voor mensen die een uitkering, zoals WAO, WIA of Wajong, ontvangen en willen bijverdienen. Het is aantrekkelijk om via ons te solliciteren, omdat wij je ook helemaal begeleiden om de arbeidsmarkt (weer) te betreden.

Een WAO krijgen en toch wat bijverdienen

Bij Wajong Talenten zoeken we samen met jou naar een geschikte functie die je met jouw ziekte of beperking uit kunt voeren. Afhankelijk van jouw situatie kan de werkplek namelijk zo worden ingericht dat jij makkelijk aan het werk kunt en kunt bijverdienen met een WAO. Zo kan jij of je werkgever een vergoeding krijgen om hulpmiddelen voor je werkzaamheden met een WAO te kopen. Bij ons krijg je daarnaast een jobcoach die jou helpt om in het werkleven te starten en te blijven. Als je eerder hebt gewerkt en wegens ziekte bent uitgevallen, hebben we ook een re-integratietraject via een verwijzer dat jou weer stap voor stap terugbrengt op de arbeidsmarkt. Door al deze goede maatregelen is het voor jou een stuk aantrekkelijker om met een WAO te gaan werken en bijverdienen.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Bekijk jouw opties en solliciteer

Kijk snel in onze vacaturebank gekoppeld aan het UWV naar jouw opties om te gaan bijverdienen met een WAO. Wie weet zit er wel iets bij wat jou leuk lijkt! Neem bij vragen over ons bedrijf of onze werkwijze contact op met ons door te e-mailen naar ons kantoor in IJsselmuiden. Je bereikt ons via info@wajongtalenten.nl of 038-4538600.