• Richt zich op Wajong
  • Persoonlijke jobcoaching
  • Talentgerichte aanpak

WAO-uitkering en werken

Ontvang je een WAO-uitkering en wil je (weer) gaan starten met werken? Er zijn verschillende werkgevers die op zoek zijn naar mensen met een WAO-uitkering, omdat het voor hen ook financiële voordelen biedt. Denk bijvoorbeeld aan een proefplaatsing, loonkostenvoordeel en een no-riskpolis. Ook krijgen werkgevers vaak subsidie om de werkplek zo aan te passen, zodat deze voor jou comfortabel is: een win-winsituatie dus! Daarom zijn er werkgevers die bij Wajong Talenten een vacature openstellen, speciaal voor mensen met een uitkering. Bij ons vind je daarom makkelijk een weg om (weer) te gaan werken!

Neem vrijblijvend contact met ons op:
038 45 38 600Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een WAO-uitkering krijgen en (weer) beginnen met werken

In de vacaturebank van Wajong Talenten vind je vacatures voor talenten met een uitkering. Zo kun je gaan werken met een Wajong-uitkering, indicatie banenafspraak en WAO-uitkering. Ons baanaanbod is groot en verspreid over heel Nederland. Je kunt solliciteren op een functie in steden als Breda, Rotterdam, Amsterdam, maar ook in de kleinere dorpen en steden. Wij nemen jouw sollicitatie in behandeling en helpen jou door de procedure heen. We zoeken samen met jou het beste bedrijf voor je en coachen jou tijdens je eerste maanden bij je nieuwe werkgever. Dit geeft rust en vertrouwen, waardoor je jouw werk beter zult uitvoeren. Voor werken met een Wajong-, WIA- en WAO-uitkering schakel je daarom Wajong Talenten uit IJsselmuiden, vlak bij Zwolle, in!

Jobcoach vacature Brabant
Jobcoach vacature Zuid Holland

Zet de stap en solliciteer!

Krijg je een WAO-uitkering en wil je gaan werken? Bekijk dan alle vacatures online en solliciteer op functies die jou interessant lijken. Heb je vragen of wil je meer weten over ons bedrijf? Je kunt ons altijd bellen op 0384538600 als je vragen hebt of e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Solliciteer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel hiervoor naar 0636123674.

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.