Vacatures via het UWV in Tilburg

Home | Vacatures UWV Tilburg
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Beschik je over een uitkering en ben je op zoek naar vacatures via het UWV in Tilburg? Wajong Talenten uit IJsselmuiden helpt jou graag verder! Wij beschikken over meer dan veertig loopbaanconsulenten die jou helpen bij het vinden van geschikte vacatures uit de databank van het UWV in Tilburg en omstreken.

Wij vinden de geschikte vacatures via het UWV voor jou

Bij ons vind je de vacatures die ideaal zijn voor mensen die op zoek zijn naar vacatures voor bij een Indicatie banenafspraak of een uitkering hebben. Deze vacatures zijn in samenwerking met het UWV opgemaakt en op een rijtje gezet, zodat jij een werkplek kunt vinden. Weer beginnen met werken is een grote stap. Zeker op het moment dat je grotendeels arbeidsongeschikt verklaard bent. Daarom helpen wij jou graag weer terug op de arbeidsmarkt door je bijvoorbeeld te koppelen aan onze jobcoach in Brabant. Jouw coach helpt jou bij het vinden van vacatures die wij samen met het UWV hebben gecontroleerd en voldoen aan jouw wensen en kwaliteiten.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Vind de perfecte vacature hier

Blijf niet onnodig lang zoeken naar vacatures die bij jou passen. Wij hebben dé geschikte vacatures in samenwerking met het UWV voor jou opgesomd, waaronder in Tilburg, maar ook vacatures in Eindhoven. Tevens vind je ook vacatures via het UWV in Breda. Bekijk ons huidige aanbod met vacatures op onze vacaturepagina. Schakel de hulp in van een loopbaanconsulent door te bellen naar 06-36 12 36 74 of stuur een e-mail naar vacatures@wajongtalenten.nl.