Jobcoach voor een geschikte vacature in Brabant

Home | Jobcoach vacature Brabant

Als jij een Wajong-uitkering hebt en aan het werk wilt, is het fijn als je een jobcoach hebt, nadat je gesolliciteerd hebt op een vacature in Brabant. Een jobcoach begeleidt jou namelijk intensief bij jouw werk. Zo wordt jouw functioneren versterkt en is de kans groter dat je succesvol wordt in je baan en hier dus blijft. Voor alle soorten beperkingen biedt Wajong Talenten in IJsselmuiden intensieve Wajongbegeleiding aan in Brabant. Hierdoor wordt het aantrekkelijker om te solliciteren op een vacature bij jou in de buurt.

Zoeken naar een vacature met een jobcoach

Wajong Talenten is een UWV-erkende Jobcoachorganisatie. Dat wil zeggen dat onze jobcoaches goede intensieve Wajongbegeleiding bieden en zich optimaal voor je inspannen, zodat jij een goed plekje in de arbeidsmarkt krijgt. We hebben meer dan veertig jobcoaches in heel Nederland, dus als je gaat solliciteren op een vacature in bijvoorbeeld:

koppelen we je aan een goede jobcoach. Samen kijken jullie naar jouw doelen en naar aanleiding daarvan wordt er een passende vorm van intensieve Wajongbegeleiding voor je vastgesteld. Je kan er zeker van zijn dat we alles voor je doen om jou een fijn gevoel te geven bij je werkgever! Zet jouw eerste stap richting re-integratie met een Wajong door intensieve Wajongbegeleiding te volgen. Wij zorgen ervoor dat je gegarandeerd een UWV-werkervaringsplek vindt die bij je past.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Meld je aan en vind jouw jobcoach

Wil je naast je Wajong bijverdienen en ben je op zoek naar een vacature? Schakel een jobcoach in die jou helpt bij het vinden van de perfecte vacature! Kijk snel naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Binnen mum van tijd kan jij starten met intensieve Wajongbegeleiding. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 038-4538600 voor al jouw algemene vragen. Bekijk alvast onze vacatures voor een impressie van wat er mogelijk is.