• Richt zich op Wajong
  • Persoonlijke jobcoaching
  • Talentgerichte aanpak

Wajong vacatures Utrecht

Bij ons vind je Wajong vacatures in Utrecht! Het is met een Wajong-uitkering niet altijd vanzelfsprekend om een baan te vinden. Gelukkig richt Wajong Talenten zich specifiek op de doelgroep met uitkeringen, met name mensen met een Wajong-uitkering. Veel mensen met een Wajong-uitkering hebben een gedeeltelijke beperking. Dit houdt in dat ze ondanks hun beperking nog veel kunnen. Voor deze mensen is het belangrijk dat ze aan het werk gaan bij een baan die goed bij hen past. Herken jij jezelf in deze situatie? Wij helpen graag! We hebben een ruim aanbod aan Wajong vacatures in Utrecht en omgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op:
038 45 38 600Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat voor Wajong vacatures zoek jij in Utrecht?

Voor zowel Utrecht als de rest van Nederland geldt dat onze Wajong vacatures worden gemeld door werkgevers die openstaan om mensen met een uitkering toe te laten in hun team. Onze gerichte vacaturebank heeft de meest diverse vacatures open staan. Je kunt zelf je gewenste richting selecteren en aangeven in welke plaats jij een vacature zoekt. Zoek je bijvoorbeeld iets in de administratie, een callcenter, de bouw of het onderwijs? Voor elke richting hebben wij één of meerdere Wajong vacatures in Utrecht en andere steden in Nederland. Ook als je een WAO-uitkering of een indicatie banenafspraak hebt, kun je op deze vacatures solliciteren.

Jobcoach vacature Brabant
Jobcoach vacature Zuid Holland

Solliciteer nu!

Kijk als je graag in Utrecht werkt en een Wajong-uitkering verdient snel tussen de vacatures om te ontdekken of er iets voor jou bij zit! Onze vacatures worden elke dag bijgehouden dus je ziet altijd de nieuwste vacatures. Solliciteer nu bij ons kantoor in IJsselmuiden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel op 0636123674. Neem bij vragen contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0384538600.

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.