Vacatures in Breda via het UWV

Home | UWV Breda vacatures
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Als je een uitkering krijgt, kun je bij het UWV kijken of er in Breda vacatures zijn. Het is namelijk mogelijk om met een Wajong-uitkering of andere uitkering te gaan werken. Er zijn een aantal vacatures die speciaal gericht zijn op mensen met een uitkering, aangezien je wel voor een gedeelte arbeidsongeschikt bent. Bij Wajong Talenten in IJsselmuiden hebben we deze vacatures van het UWV voor je verzameld, zodat je snel weet welke vacatures er zijn.

Een overzicht van allerlei vacatures in Breda voor het UWV

Wij helpen je aan jouw droombaan. Door het grote aanbod aan vacatures, die specifiek bedoeld zijn voor mensen die bijvoorbeeld bij het UWV lopen met een WAO-uitkering of Indicatie banenafspraak, is het makkelijk om een baan te vinden die bij jou past. Wij helpen je door het sollicitatieproces heen om te zorgen dat jij je fijn voelt in je werk. We bieden ook diverse re-integratietrajecten aan voor de mensen die wegens ziekte of andere redenen al wel eerder gewerkt hebben, maar er een tijd uitgelegen hebben. Onze vacatures van het UWV zijn er naast Breda ook in de rest van het land, zoals in:

Zo vind je gegarandeerd een vacature via het UWV bij jou in de buurt, waar je kan wennen aan de werkzaamheden. Dit is het grote voordeel van UVW-werkervaringsplekken.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Bekijk jouw opties

Zoek jij naar een bedrijf dat zich speciaal richt op jouw doelgroep? Kijk tussen onze vacatures en beslis wat bij jou past. Wil je werken als vrijwilliger of wil je bijverdienen naast je uitkering? Het is allemaal mogelijk. Als je in Breda woont, hebben we genoeg vacatures die het UWV aanbiedt. Solliciteer nu via vacatures@wajongtalenten.nl. Je kunt ook via telefonisch solliciteren door ons te bellen op 06-36123674.