Alle vacatures via het UWV regio Eindhoven

Home | Vacatures UWV Eindhoven
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Wil jij een nieuwe stap zetten door op zoek te gaan naar vacatures die goedgekeurd zijn door het UWV in jouw woonplaats, Eindhoven? Wajong Talenten uit IJsselmuiden helpt je hier graag bij. Wij werken samen met het UWV en hebben daardoor alle openstaande vacatures voor jou op een rijtje gezet. Door simpelweg te filteren op jouw wensen krijg je een duidelijk overzicht met de beschikbare werkplekken.

Hulp bij het vinden van vacatures via het UWV

Vind je het lastig om te bepalen welke beschikbare vacatures via het UWV geschikt zijn voor jou en wil je hier graag hulp bij? Onze consulenten staan voor je klaar. Wij bieden diverse baanmogelijkheden aan in onze vacaturebank. Hierdoor vind jij gegarandeerd een baan die bij je past. Alle vacatures zijn gebaseerd op werkplekken speciaal voor mensen die willen bijverdienen met een Wajong-uitkering of een Indicatie banenafspraak. De werkgevers achter de vacatures hebben ervaring met personeel dat niet volledig arbeidsgeschikt is en zijn welwillend om dingen aan te passen voor jou. Wil jij werken met een banenafspraak? De geschikte vacatures, goedgekeurd door het UWV, liggen bij ons voor het oprapen!

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Bekijk de beschikbare werkplekken

Schakel intensieve Wajongbegeleiding in Brabant in voor het vinden van de juiste vacatures, mede mogelijk gemaakt door het UWV. Onze consulenten kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Neem contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek. Wil je alvast een impressie krijgen van de werkervaringsplekken? Bekijk dan zeker onze vacatures.