Vacaturebank samen met het UWV

Home | Vacaturebank UWV

Om te zorgen dat jij een duidelijk beeld hebt welke banen er beschikbaar zijn, heeft Wajong Talenten uit IJsselmuiden een vacaturebank in samenwerking met het UWV. Wij werken nauw samen met het UWV om te zorgen dat jij lekker aan de slag kunt gaan in een passende functie. Ook als werkgever kun je bij ons terecht om een baan aan te bieden aan mensen met een WAO-, een Wajong-uitkering of een indicatie banenafspraak. Wij zorgen dan dat er geschikte mensen op deze vacature reageren.

Ons brede overzicht aan vacatures in de vacaturebank van het UWV

Het UWV werkt met zijn eigen vacaturebank, net als wij. Het eenvoudige aan onze vacaturebank is, dat al onze vacatures uitsluitend zijn bedoeld voor mensen met een uitkering die toch willen bijverdienen, zoals het bijverdienen met een WAO. Op deze manier weet je precies dat het vacatures zijn waarvoor jij in aanmerking komt. Heb jij een WAO-uitkering of een andere arbeidsbeperking en wil je toch graag werken? Dan helpen wij je graag aan een baan met onze vacaturebank, die vergelijkbaar is aan die van het UWV. We bieden diverse vacatures aan in alle vakgebieden en in alle regio’s en steden in het land. Door dit brede aanbod zorgen we ervoor dat jij op de juiste plek terechtkomt. Ook als je graag iets om handen hebt zonder dat je daar geld voor wilt, bieden wij vacatures aan voor verschillende soorten vrijwilligerswerk.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Solliciteer nu op jouw favoriete functie

Maak het jezelf gemakkelijk en kijk in onze vacaturebank, aangesloten bij het UWV, voor functies die bij jou passen. Zodra jij hebt gesolliciteerd, starten wij voor jou de procedure. We helpen je door het sollicitatieproces te komen en geven je de juiste begeleiding bij de start van je nieuwe baan. Solliciteer nu via vacatures@wajongtalenten.nl of bel naar 06-36123674. Ook als je een verwijzing van een re-integratiebureau hebt, kun je bij ons terecht.