Verzuimbegeleiding in Utrecht

Home | Verzuimbegeleiding Utrecht
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Wajong Talenten uit IJsselmuiden gaat verder dan een arboarts met verzuimbegeleiding in Utrecht. Wanneer een van jouw medewerkers ziek is, kunnen de kosten snel flink oplopen. Daarom helpen wij je graag bij het realiseren van een goed stelsel, waarmee je ervoor kunt zorgen dat de werknemer weer snel aan de slag kan.

De verschillende vormen van verzuimbegeleiding

Wat er moet gebeuren als verzuimbegeleiding bij een zieke medewerkers is vastgelegd in de Wet verbetering poortwachter. Verzuimbegeleiding voor jouw bedrijf in Utrecht kan veel aandacht en tijd kosten. Hierdoor helpt onze organisatie voor werkgevers en werkzoekenden jou graag bij het regelen van een goede verzuimbegeleiding door dit als dienst aan te bieden. Wij houden ons bezig met het ondersteunen van de medewerker, maar denken ook aan opties voor re-integratie. Zo worden er afspraken geregeld met de arboarts als dat nodig is. Uiteindelijk is het doel om het percentage aan verzuim binnen het bedrijf te verminderen. De verzuimbegeleiding die wij aanbieden in Utrecht is niet alleen voor zieke medewerkers. Wij streven er ook naar om het percentage aan verzuim te verminderen en te voorkomen. Dit kan bijvoorbeeld door het inschakelen van werkbegeleiding of een loopbaanconsulent.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Verminder ziekte binnen je bedrijf

Wij bieden verzuimbegeleiding aan in Utrecht dat volledig gebaseerd is op jouw wensen. Als je met een van onze consulenten in gesprek gaat, maken wij een duidelijk plan van aanpak dat werkt voor iedereen. Kom met ons in gesprek door te bellen naar 038 45 38 600 of vul ons contactformulier in. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.