Samen met het UWV bieden wij banen in Rotterdam

Home | UWV banen Rotterdam

Het UVW kan jou helpen bij het zoeken van banen in Rotterdam en elders in Nederland. Als je een Wajong-uitkering hebt of een indicatie banenafspraak, dan kan je minder dan arbeidsgeschikte mensen. Het is erg vervelend als je arbeidsbeperkt bent. Toch is het vaak mogelijk om alsnog een baan te krijgen die jij wel kunt uitoefenen. Wajong Talenten uit IJsselmuiden en het UWV helpen je graag met het zoeken van banen. Wij hebben verschillende vacatures waar je alleen op kunt solliciteren als persoon met Wajong-uitkering. Nadat je hebt gesolliciteerd, helpen wij je verder in het sollicitatietraject en zorgen we ervoor dat je begeleiding krijgt als je in dienst treedt.

Het UWV helpt jou met het zoeken van banen in Rotterdam

Wij werken samen met het UWV om jou een kans te geven op de arbeidsmarkt. Het UWV zorgt voor jouw uitkering én heeft een grote vacaturebank met vacatures waarop jij kunt solliciteren. Woon jij in de omgeving van Rotterdam en ben je op zoek naar een baan? Dan is de kans groot dat er in jouw omgeving een werkgever bij het UWV heeft aangegeven dat hij banen beschikbaar heeft voor mensen met een Wajong-uitkering. Bij ons kun je deze vacatures direct vinden, zodat jij kunt beginnen met werken naast je Wajong. Wij bieden vacatures in alle vakgebieden en regio’s aan en hebben UWV-erkende jobcoaches in Zuid-Holland in dienst die jou intensief begeleiden tijdens jouw werk. Zo haal je het beste uit jezelf en verbeter jij jouw capaciteiten. Het is ook mogelijk om eerst een werkervaringsplaats te krijgen. Dit is vergelijkbaar met een soort stage.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Maak de stap om aan het werk te gaan

Heb jij een uitkering van het UWV en ben je druk aan het zoeken naar banen in Rotterdam? Kijk dan tussen onze vacatures en begin jouw sollicitatieproces nu! Zo ben je al een stap dichter bij jouw ideale baan. Wij helpen je met de rest. Neem contact met ons op via het contactformulier of e-mail naar vacatures@wajongtalenten.nl.