Jouw WAO en vrijwilligerswerk combineren

Home | WAO en vrijwilligerswerk

Thuiszitten met een WAO kan op den duur gaan vervelen en vrijwilligerswerk is dan een goede oplossing om je tijd op te vullen. Onze vacaturebank bevat zowel vacatures voor betaalde banen als voor banen op vrijwillige basis. Wil jij een steentje bijdragen aan de maatschappij terwijl je een uitkering krijgt? Solliciteer dan direct op een van de vele vacatures van Wajong Talenten uit IJsselmuiden door heel Nederland! Bij ons kun je met een WAO, WIA en Wajong binnen no-time aan de slag met tof vrijwilligerswerk!

Hoe kan je een WAO en vrijwilligerswerk combineren?

De meeste mensen zijn niet gemaakt om stil te zitten. Na een tijdje in de ziektewet is het fijn om iets om handen te hebben. Wat is er dan fijner dan anderen helpen door iets te doen? Op onze vacaturepagina bieden we regelmatig vrijwilligerswerk aan, dat speciaal bedoeld is voor mensen die een WAO, Wajong en WIA ontvangen. Deze vacatures zijn verspreid door heel Nederland, dus gegarandeerd ook bij jou in de buurt! Wij helpen je daarnaast bij het doorgeven van alle informatie aan het UWV. Als je liever toch een centje bijverdient naast je WAO, hebben we daar ook genoeg mogelijkheden voor. Ontdek ons aanbod aan vacatures voor betaalde en onbetaalde functies!

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Solliciteer en bied een helpende hand

Zie jij het wel zitten om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Kijk dan in onze vacaturebank gekoppeld met het UWV en ontdek de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk als je een WAO ontvangt. Je kunt gemakkelijk solliciteren door in te loggen of op de ‘solliciteerknop’ bovenaan de functie te klikken. Natuurlijk kun je ook e-mailen via vacatures@wajongtalenten.nl of bellen naar 06-36123674.