Persoonlijke Wajongbegeleiding in Utrecht

Home | Persoonlijke Wajongbegeleiding Utrecht

Met de persoonlijke Wajongbegeleiding die wij jou aanbieden in Utrecht en omstreken, zorgen wij ervoor dat jij vertrouwen krijgt, zodat je weer aan de slag kunt. Wajong Talenten uit IJsselmuiden is werkzaam door het gehele land en legt de focus op mensen die gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt zijn. Wij maken het mogelijk om met een uitkering, zoals een Wajong, weer aan het werk te gaan. Het maakt hierin niet uit of het een betaalde baan of vrijwilligerswerk is.

Wat kan je verwachten van persoonlijke Wajongbegeleiding?

We hebben het eigenlijk al een beetje verklapt, maar met de persoonlijke Wajongbegeleiding bieden wij jou een kans om jezelf voor te bereiden om naast je Wajong te gaan werken. Je wordt gekoppeld aan een coach, die met jou in gesprek gaat om al jouw talenten op een rijtje te zetten. De coach is er niet alleen om jouw talenten te achterhalen. Jullie gaan ook kijken waar de knelpunten liggen om daaraan te werken. Samen maken jullie een plan van aanpak voor intensieve Wajongbegeleiding in Utrecht om ervoor te zorgen dat jij kan bijverdienen. Als jij er klaar voor bent, start de zoektocht naar passende Wajong-vacatures in Utrecht. Dit kunnen vacatures zijn voor vrijwilligerswerk of betaalde banen met aangepaste regeling.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Stoom jezelf klaar voor de volgende stap

Met de persoonlijke Wajongbegeleiding die wij als ondersteunend bedrijf bieden in de Domstad, zorgen wij ervoor dat jij zelfverzekerd de volgende stap zet. De weg ernaar toe zal niet altijd even makkelijk zijn, maar het doel is duidelijk. Wij koppelen jou aan passende vacatures in samenwerking met het UWV. Bel ons op 038 45 38 600 voor het maken van een afspraak.