Vacatures van het UWV in Utrecht

Home | Vacatures UWV Utrecht

Wil je aan de slag en ben je op zoek naar vacatures die geschikt zijn volgens het UWV in de omgeving van Utrecht? Dan zit je bij Wajong Talenten uit IJsselmuiden gegarandeerd goed. Wij werken door het gehele land aan het realiseren van werkplekken voor mensen in de re-integratie, een uitkering of een Indicatie banenafspraak. Met meer dan 45 loopbaanconsulenten kunnen wij dagelijks vele mensen helpen aan een fijne werkplek.

Vind een fijne werkplek tussen de vacatures via het UWV

In de omgeving van het prachtige Utrecht hebben wij vele verschillende vacatures opgesomd in samenwerking met het UWV. Wij bieden intensieve Wajongbegeleiding in Utrecht aan voor mensen die nooit een ‘normale’ ervaring hebben gehad met een werkgever. We nemen je stap voor stap mee in het proces dat uitgevoerd wordt. Tijdens de zoektocht naar vacatures die volgens het UWV goed zijn voor mensen met een uitkering, sta je nooit alleen. Deze vacatures worden ook wel Wajong-vacatures genoemd, omdat ze speciaal gecreëerd zijn voor mensen met een uitkering. Samen met een jobcoach in Brabant ga jij aan de slag om jezelf klaar te stomen, zodat je actief kan solliciteren.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Maak werken naast je uitkering mogelijk

Ontdek de leukste vacatures die het UWV mogelijk maakt in Utrecht. Onze consulenten gaan graag met je in gesprek om te achterhalen welke persoonlijke Wajongbegeleiding het beste bij jou past. Een kennismakingsgesprek plan je eenvoudig in door te bellen naar 038 45 38 600 of vul ons contactformulier in.