Vacature als hovenier met een Wajong

Home | Vacature hovenier Wajong
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Zoek je een vacature voor een hovenier met een Wajong? Dan is deze vacature iets voor jou! Bij Wajong Talenten in IJsselmuiden vind je niet alleen een baan, maar ook een plek waar je vaardigheden en passie voor groen volledig tot hun recht komen. Ontdek hoe jij als hovenier het verschil kunt maken in onze dynamische en groene werkomgeving.

Voor onze vacature zijn we op zoek naar een hovenier met een Wajong

Heb je affiniteit met groen en werk je graag in de buitenlucht? Dan is deze vacature als hovenier echt iets voor jou. Je houdt je bezig met het onderhouden, aanleggen en vernieuwen van diverse groenprojecten. Of het nu gaat om het planten van nieuwe flora of het onderhouden van bestaande tuinen, jouw rol als hovenier is belangrijk in het verfraaien van de leefomgeving.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Wat betekenen wij voor jou?

Als je reageert op onze vacature, krijg je tijdens het sollicitatieproces ondersteuning van een jobcoach. Deze ondersteuning start al vanaf je eerste sollicitatie en zet zich voort tijdens de proefplaatsing bij een werkervaringsplek van twee maanden. Na deze periode streven we ernaar om je een contract aan te bieden voor minimaal een half jaar. Deze ondersteunende aanpak geldt voor al onze Wajong-vacatures.

Stuur vandaag nog jouw sollicitatie naar ons

Ben je klaar om als hovenier aan de slag te gaan? Stuur dan je sollicitatie naar vacatures@wajongtalenten.nl, met vermelding van het vacaturenummer. Bij ons vind je altijd een geschikte vacature binnen het doelgroepregister. Grijp nu je kans om een waardevolle carrière op te bouwen en stuur ons vandaag nog jouw gegevens!