Vacature doelgroepregister

Home | Vacature doelgroepregister
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Ben je op zoek naar een vacature binnen het doelgroepregister? Bij Wajong Talenten, gevestigd in IJsselmuiden, vind je diverse mogelijkheden die speciaal zijn afgestemd op jouw behoeften. Wij zijn werkzaam door het gehele land en hebben meer dan 45 consulenten die jou graag verder helpen. Ontdek hoe wij je kunnen helpen een passende baan te vinden die jouw talenten tot hun recht laat komen.

Wij hebben de vacature voor jou binnen het doelgroepregister

Bij ons vind je talloze vacatures binnen het doelgroepregister. Met jarenlange ervaring in detachering en het realiseren van banenafspraken, weten wij precies hoe we geschikte bedrijven kunnen vinden voor jouw proefplaatsing. Of je nu interesse hebt in een baan als hovenier, schoonmaker of een andere functie, wij hebben de middelen en kennis om je niet alleen aan een baan te helpen, maar je ook te ondersteunen in jouw verdere ontwikkeling. Bij ons staan jouw talenten centraal.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Vind jouw volgende werk bij ons

Voor mensen in het doelgroepregister hebben wij een divers aanbod aan vacatures. Of je nu op zoek bent naar stabiliteit of een nieuwe uitdaging wilt aangaan, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte match. Ontdek ons ruime aanbod aan vacatures en kies de baan die het beste bij jou past. Laat onze organisatie voor werkgevers en werkzoekenden je ondersteunen bij elke stap, van sollicitatie tot aanstelling, en maak van jouw carrière een succes.

Stuur vandaag nog jouw sollicitatie

Zie jij een toekomst voor jezelf in één van onze vacatures binnen het doelgroepregister? Stuur vandaag nog je sollicitatie naar vacatures@wajongtalenten.nl. Met ons uitgebreide netwerk en toewijding aan jouw carrière, zijn wij de ideale partner om jouw werktoekomst vorm te geven. Wij kijken uit naar jouw talent en enthousiasme!