Vacature in de productie met een Wajong-uitkering

Home | Vacature productie Wajong
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Ben je op zoek naar een vacature in de productie speciaal voor mensen met Wajong of een Indicatie doelgroep? Bij Wajong Talenten, gevestigd in IJsselmuiden maar werkzaam door heel Nederland, bieden wij jou de kans om je te ontwikkelen binnen de productiesector.

Door onze vacature in de productie kun je aan de slag met een Wajong

Deze vacature in de productie is speciaal ontwikkeld voor mensen met een Wajong-uitkering. Wij zoeken iemand met een passie voor productiewerk, die zowel zelfstandig als in teamverband kan opereren en flexibel inzetbaar is. Deze positie biedt niet alleen de kans om praktische ervaring op te doen, maar ook om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen die jouw carrière vooruit kunnen helpen. Het is een unieke kans voor jou, als je binnen de doelgroep valt.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Wat doen wij voor jou?

Wanneer je reageert op onze vacature in de productie, begin je met twee proefmaanden op een werkervaringsplek. Dit geeft je de tijd om te ontdekken of het werk en de werkplek goed bij je passen. Als alles goed gaat, volgt er een contract van minimaal een half jaar. Gedurende deze periode en ook tijdens de proefperiode, zal je ondersteund worden door een van onze gespecialiseerde coaches, die jou helpt je plek binnen het team en de werkzaamheden te vinden.

Stuur vandaag nog jouw sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in de vacature in de productie voor mensen met een Wajong of een Indicatie doelgroep? Stuur dan vandaag nog je sollicitatie naar vacatures@wajongtalenten.nl. Met de diversiteit aan Wajong-vacatures die wij aanbieden, is er altijd een die aansluit bij jouw vaardigheden en wensen. Mis deze kans niet om een waardevolle stap in je carrière te zetten! Bekijk tevens onze andere vacatures, zoals die voor in de logistiek.