Werkzoekend met een Wajong-uitkering

Home | Werkzoekend met een Wajong-uitkering

Voor iedereen die werkzoekend is met een Wajong-uitkering of een banenafspraak, kan terecht bij Wajong Talenten. Onze organisatie heeft een hoofdkantoor in IJsselmuiden, maar is door het gehele land actief met meer dan 45 loopbaanconsulenten. Deze consulenten staan voor je klaar en helpen je graag verder bij jouw zoektocht.

Dit kunnen wij voor jou betekenen als je werkzoekend bent met een Wajong-uitkering

Onze ervaren loopbaanconsulenten zijn gespecialiseerd in de werving van Wajongers. Hierdoor is het helpen van mensen die werkzoekend zijn met een Wajong-uitkering of banenafspraak onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden. Wij helpen jou bij vinden van de juiste Wajong-vacatures van Groningen tot aan bij jou in de buurt. Door het voeren van gesprekken gaan we kijken wat je talenten zijn. Het gaat er namelijk om wat je wél kan in plaats van wat je niet kan. Wij werken al jaren samen met het UWV, waardoor wij een speciale vacaturebank hebben met geschikte vacatures. Zo kan jij gewoon werken met een Wajong!

Wij begeleiden jou van begin tot eind

Als werkzoekend persoon met een Wajong-uitkering of banenafspraak is het zetten van de eerste stap vaak lastig. Je bent vanaf jonge leeftijd al niet helemaal arbeidsgeschikt, waardoor je dingen anders aanpakt. Onze consulenten zien dit juist als een krachtig punt. Door middel van persoonlijke Wajongbegeleiding zorgen wij ervoor dat jij vol zelfvertrouwen start bij je nieuwe baan. Je begint vaak op een werkervaringsplek, om letterlijk ervaring op te doen. Deze werkplekken worden beheerd door werkgevers, die al eerder mensen met een Wajong-uitkering of een banenafspraak hebben gehad.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Vind een baan die bij je past

Op het moment dat je werkzoekend bent met een Wajong-uitkering of banenafspraak is de keuze aan vacatures beperkt. Wij helpen je daarom in het vinden van een geschikte werkplek, waar jij je fijn voelt. Maak een afspraak met een van onze consulenten door ons contactformulier in te vullen of te bellen naar 038 45 38 600.