• Richt zich op Wajong
  • Persoonlijke jobcoaching
  • Talentgerichte aanpak

Werken met Wajong vacatures

Het is mogelijk om te gaan werken als je een Wajong ontvangt. Bij ons bedrijf hebben we vacatures voor iedereen met onder andere een WAO, Wajong of indicatie banenafspraak die wil gaan werken. Zoek je een mogelijkheid om je tijd te vullen? Of wil je graag wat bijverdienen of echt de hele week aan het werk gaan? Wij hebben voor alle wensen een goede oplossing en zorgen dat jij terechtkomt op een plek waar jij je fijn voelt.

Neem vrijblijvend contact met ons op:
038 45 38 600Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacatures die zorgen dat jij kan gaan werken met een Wajong

Of je nu in de zorg wilt werken of liever in het onderwijs, de bouw, de agrarische sector of financiën, de mogelijkheden zijn ook voor jou eindeloos! Beginnen met werken met een Wajong is niet zo moeilijk als het lijkt met onze vacatures. Wajong Talenten uit IJsselmuiden, nabij Zwolle, helpt je graag aan een baan en bied je intensieve begeleiding om te zorgen dat alles goed verloopt voor jou en je werkgever. Of je nu in Groningen of in een andere stad bij jou in de buurt wilt werken met een Wajong, wij bieden vacatures aan door heel Nederland. Je kunt ook bij ons terecht als je eerder een baan hebt gehad en een re-integratietraject in wilt of eerst een proefplaatsing bij een bedrijf wilt. We bieden alle soorten vacatures aan voor mensen die met een Wajong willen gaan werken!

Jobcoach vacature Brabant
Jobcoach vacature Zuid Holland

Start jouw werkavontuur nu!

Wil jij graag gaan werken met een Wajong en heb je hulp nodig bij het zoeken naar vacatures? Wij denken graag met je mee! Je kunt contact met ons opnemen en wij begeleiden je gedurende het sollicitatieproces en kijken welk bedrijf en welke functie het beste bij jou past. Nadat je bent aangenomen, coachen wij jou de eerste maanden, zodat jij zelfverzekerd aan de slag gaat. Je kunt solliciteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0636123674. Je kunt meer informatie over onze werkwijze en ons bedrijf vinden op onze bedrijfspagina.

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.