• Richt zich op Wajong
  • Persoonlijke jobcoaching
  • Talentgerichte aanpak

Werken met Wajong vacatures

Het is mogelijk om te gaan werken met een Wajong-uitkering. Wij hebben vacatures voor iedereen met onder andere een WAO, Wajong of indicatie banenafspraak die willen gaan werken. Zoek je een mogelijkheid om je tijd te vullen? Of wil je graag wat bijverdienen of echt de hele week aan het werk gaan? Wij hebben voor alle wensen een goede oplossing en zorgen dat jij terechtkomt op een plek waar jij je fijn voelt.

Neem vrijblijvend contact met ons op:
038 45 38 600Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacatures die zorgen dat jij kan gaan werken met een Wajong

Of je nu in de zorg wilt werken, of liever in het onderwijs, de bouw, de agrarische sector of financiën, de mogelijkheden zijn ook voor jou eindeloos! Beginnen met werken met een Wajong is niet zo moeilijk als het lijkt met onze vacatures. Wajong Talenten uit IJsselmuiden helpt je graag aan een baan en bieden je intensieve begeleiding om te zorgen dat alles goed verloopt voor jou en je werkgever. Of je nu in Groningen of in een stadje bij jou in de buurt wilt werken, wij bieden vacatures aan in heel Nederland. Je kunt ook bij ons terecht als je eerder een baan hebt gehad en een re-integratietraject in wilt of eerst een proefplaatsing bij een bedrijf wilt. We bieden alle soorten vacatures voor mensen die met een Wajong willen gaan werken!

Jobcoach vacature Brabant
Jobcoach vacature Zuid Holland

Start jouw werkavontuur nu!

Wil jij graag gaan werken met een Wajong-uitkering en heb je hulp nodig bij het zoeken van vacatures? Wij denken graag met je mee! Je kunt contact met ons opnemen en wij begeleiden je gedurende het sollicitatieproces en kijken welk bedrijf en welke functie het beste bij jou past. Nadat je bent aangenomen, coachen wij jou de eerste maanden door zodat jij zelfverzekerd gaat werken met een Wajong. Je kunt solliciteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 0636123674. Je kunt meer informatie over onze werkwijze en ons bedrijf vinden op onze bedrijfspagina.

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.