Een WAO-uitkering en gaan werken

Home | WAO-uitkering en werken

Ontvang je een WAO-uitkering en wil je (weer) gaan starten met werken? Er zijn verschillende werkgevers die op zoek zijn naar mensen met een WAO-uitkering, omdat het voor hen ook financiƫle voordelen biedt. Denk bijvoorbeeld aan een proefplaatsing, loonkostenvoordeel en een no-riskpolis. Ook krijgen werkgevers vaak subsidie om de werkplek zo aan te passen, zodat deze voor jou comfortabel is: een win-winsituatie dus! Daarom zijn er werkgevers die bij Wajong Talenten in IJsselmuiden een vacature openstellen, speciaal voor mensen met een uitkering. Bij ons vind je gemakkelijk een weg om (weer) te gaan werken!

Een WAO-uitkering krijgen en (weer) beginnen met werken

In onze vacaturebank vind je vacatures voor talenten met een uitkering. Zo kun je gaan werken met een WW-uitkering, indicatie banenafspraak en WAO-uitkering. Ons baanaanbod is groot en verspreid over heel Nederland. Je kunt solliciteren op een functie in steden als:

Ook in de kleinere dorpen en steden kun je bij ons terecht voor een nieuwe baan. Wij nemen jouw sollicitatie in behandeling en helpen jou door de procedure heen. We zoeken met jou naar het beste bedrijf voor je en coachen jou tijdens je eerste maanden bij je nieuwe werkgever. Dit geeft rust en vertrouwen, waardoor je jouw werk beter zult uitvoeren. Voor werken met een Wajong-, WIA- en WAO-uitkering schakel je daarom ons in!

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Zet de stap en solliciteer

Krijg je een WAO-uitkering en wil je gaan werken? Bekijk dan alle vacatures online en solliciteer op functies die jou interessant lijken. Heb je vragen of wil je meer weten over ons bedrijf? Je kunt ons altijd bellen op 038-4538600 als je vragen hebt. Solliciteren kan via vacatures@wajongtalenten.nl.