Verzuimbegeleiding voor een tijdelijke medewerker

Home | Verzuimbegeleiding tijdelijke medewerker
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Wajong Talenten uit IJsselmuiden regelt de verzuimbegeleiding op het moment dat een tijdelijke medewerker langdurig ziek is. Als werkgever ben je verplicht om gedurende twee jaar alle (langdurig) zieke medewerkers hulp te bieden. Wij bieden ondersteuning tijdens het verzuim en re-integratie aan.

Wat valt er onder verzuimbegeleiding voor een tijdelijke medewerker?

De verzuimbegeleiding die wij aanbieden voor een tijdelijke medewerker wordt opgesplitst in twee vormen: tijdens het verzuim en tijdens de re-integratie. Vanaf dag één dat het verzuim ingaat tot het moment dat de tijdelijke medewerker weer aan het werk gaat: wij dragen de zorg en ondersteuning die de werknemer nodig heeft. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je weer zo snel mogelijk een gezonde werknemer terugkrijgt op de werkvloer. Ook als het blijkt dat de huidige functie van de medewerkers niet meer uitgevoerd kunnen worden, gaan wij op zoek naar een nieuwe werkplek. Dit is de ondersteuning tijdens ziekte op werk die je van ons mag verwachten. Wij regelen verzuimbegeleiding voor tijdelijke en vaste medewerkers in onder andere:

Zo wordt iedere medewerker en werkgever voorzien van de begeleiding die nodig is.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Schakel onze diensten in

Is er verzuimbegeleiding nodig voor een tijdelijke medewerker? Schakel dan onze diensten in. Onze loopbaanconsultenten staat voor je klaar om de werknemer te voorzien van alle ondersteuning die hij of zij nodig heeft. Wij zijn niet voor niks een UWV-erkende jobcoachorganisatie. Bel ons op 038 453 8600 of vul ons contactformulier in om een afspraak te maken.