Verzuimbegeleiding regio Eindhoven

Home | Verzuimbegeleiding Eindhoven
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Wajong Talenten uit IJsselmuiden gaat verder waar vele arbodiensten stoppen als het gaat om verzuimbegeleiding regio Eindhoven. Onze consulenten zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die door ziekte of andere lichamelijke klachten gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt zijn. De oorzaak van verzuim is heel verschillend; hierdoor is geen enkele verzuimmelding hetzelfde.

Samen creëren wij de verzuimbegeleiding die bij jouw bedrijf past

Door met jou in gesprek te gaan, maken wij graag een plan om een zo goed mogelijke verzuimbegeleiding te creëren. Aan de hand van de wensen voeren wij de taken uit met betrekking tot de verzuimmeldingen. Zo kijken we onder andere naar wat er nodig is om de werknemer weer snel aan de slag te krijgen. Dit doen wij door met de werknemer in gesprek te gaan. Uiteraard wordt alle administratie door ons bijgehouden, waardoor je volledig ontzien wordt van dat gedeelte. Hierdoor kan jij je meer richten op je personeel, dan op de administratie.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Wat als de werknemer niet meer terug komt in zijn of haar huidige functie?

Op het moment dat tijdens de verzuimbegeleiding blijkt dat het niet verstandig is dat de werknemer terug gaat naar zijn/haar huidige functie, zullen wij helpen bij het vinden van een nieuwe werkplek. Afhankelijk van de situatie, voeren wij werkbegeleiding uit, waardoor de werknemer snel weer een nieuwe baan heeft. Ter vervanging van de werknemer kun je bij ons gebruikmaken van detachering voor het vinden van een (tijdelijke) vervanging.

Neem contact met ons op

Schroom niet en vraag hulp bij het creëren van een goede verzuimbegeleiding in Eindhoven en omstreken. Onze organisatie voor werkgevers en werkzoekenden staat voor je klaar om een goed vangnet te creëren voor jouw medewerkers. Bel voor het maken van een afspraak naar 038 45 38 600 of vul ons contactformulier in. Onze consulenten helpen je graag verder!