Vacatures van het UWV in Groningen

Home | Vacatures UWV Groningen
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Wajong Talenten uit IJsselmuiden heeft verschillende vacatures van het UWV in Groningen op een rijtje gezet. Deze vacatures zijn geschikt voor mensen met een verminderde arbeidsgeschiktheid of met een uitkering. Onze loopbaanconsulenten zijn verspreid over het gehele land, waardoor wij jou gemakkelijk helpen door vacatures te vinden via het UWV.

Onze vacatures worden in samenwerking met het UWV uitgekozen

Omdat jij gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt verklaard bent, is het van belang dat wij vacatures voor je uitzoeken met het UWV die voldoen aan jouw kunnen en kennen. Door in gesprek te gaan met een van onze loopbaanconsulenten, voorzien wij jou van bijvoorbeeld Wajong-vacatures in Groningen. Zo kan jij binnen een mum van tijd aan de slag naast je uitkering. Vind je het heel spannend om weer aan de slag te gaan? Dit is geen probleem! Wij bieden intensieve Wajongbegeleiding in Groningen aan, waardoor jij stap voor stap ondersteund wordt door een ervaren loopbaanconsulent. Zo streven we er samen naar om jou met een vertrouwd gevoel te laten solliciteren. Dit is de kracht van onze organisatie voor werkgevers en werkzoekenden.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Zet een nieuwe stap

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging door te proberen om (weer) te gaan werken? Wij helpen je graag bij het vinden van geschikte vacatures die goedgekeurd zijn door het UWV voor naast jouw uitkering of banenafspraak. Op onze vacaturepagina vind je een overzicht van de beschikbare werkplekken. Dan heb je alvast een impressie van wat mogelijk is. Bel naar 06-36 12 3674 of e-mail naar vacatures@wajongtalenten.nl om onze hulp in te schakelen bij het solliciteren.