Nieuws

Laatste nieuws van Wajong Talenten

Vacature van de week

31 maart 2021

Hier vind je elke week een wisselende vacature, onze vacature van de week!

Het succesverhaal van Benjamin

09 maart 2021

Graag wil ik deze kans aangrijpen om mij nader aan jullie voor te stellen en mijn succes verhaal te delen, mijn naam is Benjamin van der Leij bijna 52 jaren jong. Geboren in St.Catharines, Canada, al op jonge leeftijd met mijn ouders teruggekeerd naar Nederland. Ik ben de jongste van 6 kinderen. Woon nu in Ter Apel samen met mijn maatje hond Azor.

Met een Wajong bijverdienen

23 september 2020

Ontvang je een uitkering, zoals een Wajong, WW of WIA, en wil je graag bijverdienen? Wat verstaat het UWV onder werk en bijverdienen? En wat moet je doorgeven? Hieronder staan zes belangrijke vragen en antwoorden over bijverdienen naast je Wajong-, WIA-, WW- of WAO-uitkering.

Leven van een laag inkomen of een uitkering?

23 september 2020

Komt je totale gezinsinkomen uit op bijstandsniveau of net erboven? Dan kom je wellicht in aanmerking voor een aantal voorzieningen en regelingen. Informeer bij de gemeente naar de mogelijkheden in jouw situatie. Of zoek contact met iemand die je erbij kan helpen. Hieronder volgt een opsomming van regelingen en voorzieningen voor mensen die rond moeten komen van een laag inkomen of uitkering.

Wajong Nieuws

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.